Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès

Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès

Presentació de la FISC

Coincidint amb la celebració del 1r Torneig de Scrabble en Català Primavera de Cerdanyola del Vallès, el diumenge proppassat, es va fer la presentació pública de la Federació Internacional de Scrabble en Català oficialitzada fa poc temps, i que a hores d’ara està formada pels clubs de Scrabble de El Prat, Manresa i Cerdanyola.

Es va descriure breument l’estat actual de la FISC i es va subratllar que la federació dóna suport a totes les entitats relacionades amb l’Scrabble que s’hi vulguin adherir per a legalitzar-se d’acord amb la llei d’associacions.

Així mateix, se’n va indicar la nova plana web: http://www.fiscrabble.cat

____________________________________________________________

Coincidiendo con la celebración del 1r Torneo de Scrabble en Catalán Primavera de Cerdanyola del Vallès, el domingo pasado, se hizo la presentación pública de la recién oficializada Federación Internacional de Scrabble en Catalán, que en la actualidad está formada por los clubs de Scrabble de El Prat, Manresa y Cerdanyola.

Se describió brevemente el estado actual de la FISC y se subrayó que la federación apoya todas las entidades relacionadas con el Scrabble en catalán que quieran adherirse, para legalizarse en conformidad con la ley de asociaciones.

Asimismo, se indicó la nueva página web de la FISC:

http://www.fiscrabble.cat

Anuncis

Written by cscdv

25 Març 2010 a 11:00