Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès

Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès

El cargol de banc cerdanyolenc / El tornillo de banco cerdanyolense

with one comment

Ull viu! Una nova eina perillosa, mes eficaç, va penetrar el mercat escrablístic. A les riberes del Riu Sec, els tecnòlegs posaren a punt un mecanisme essencialment humà, però d’un tarannà diabòlic i inconquerible, que es caracteritza per l’expugnació constant del podi des dels seus dos costats, a fi no només d’ocupar-lo, ans d’esprémer sens remei el pobre segon classificat!

Fins ara els experiments pràctics han demostrat la seva reeixida, car la Fase 1, anomenada l’EnrOc a la castellana, tingué un molt bon succés a Manises, mentre la Fase 2, dita també la Nemèsia Octaviana, va sembrar pànic i collir llorers a Manresa

¡Ojo! Una nueva herramienta peligrosa, pero eficaz, ha penetrado el mercado escrablístico. En las orillas del Riu Sec, los tecnólogos han puesto a punto un mecanismo esencialmente humano, aunque diabólico e inconquistable, que se caracteriza por la expugnación constante del podio desde sus dos extremos, con tal de no sólo ocuparlo, sino ¡de estrujar sin remedio al pobre segundo clasificado!

Hasta ahora los experimentos prácticos han demostrado su éxito, porque la Fase 1, denominada el EnrOcar a la castellana, dio un resultado muy positivo en Manises, mientras la Fase 2, llamada también el Neme Octavo, ha sembrado pánico y cosechado laureles en Manresa

Anuncis

Written by cscdv

14 Novembre 2010 a 10:57

Arxivat a Miscel·lània

Una resposta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ja ho podeu ben dir! Sou una parella ben perillosa. Deu ser que allà al Riu Sec l’aigua té propietats lletraferides, si més no, té la gran habilitat de deixar assedegada de victòries la voluntat dels santcugatencs. L’avidesa en què demostreu deglutir trofeus allà on aneu dóna una idea que aquest club ha nascut per menjar-se la resta.
    No patiu, que d’aquesta manera ens esperoneu…

    Salut i felicitats!

    Albert

    15 Novembre 2010 at 16:45


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s