Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès

Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès

Com arribem

with one comment

Desplaçament des de BCN en cotxe.- Autopista C-58, primera sortida. Passem per damunt de l’autopista i ens ubiquem en el carril dret, que no hem d’abandonar, on la via ens obliga a girar a la dreta. Arribem a la Ronda Cerdanyola. Seguim endavant a la mateixa via i arribem a la gran rotonda de la plaça de la C, on sortim pel tercer carrer a la dreta, que es l’avinguda Primavera. A la tercera rotonda sortim a la dreta, és el carrer Anselm Clavé. Al segon semàfor ens creuem amb el carrer Sant Ramon. A partir d’allà, als carrers adjacents, a cercar aparcament…

Desplaçament des de BCN en bus.- Autobús A3 (companyia SARBUS), que s’agafa des de Fabra i Puig. Segons l’horari publicat, l’únic que us va bé és el que surt diumenge a les 8.30. El trajecte dura uns 15-20 minuts, depenent del trànsit (a aquella hora baix). Heu de baixar a la parada de l’Ajuntament, d’on aneu cap a l’Ajuntament i seguiu en línia recta pel carrer Sant Ramon (5 minuts a peu).

Desplaçament des de BCN en tren.- Línies R4 (direcció Sabadell, Terrassa, Manresa) i R7 (direcció Cerdanyola – UAB, Martorell per Sant Cugat) que podeu agafar a Sants, Pl. Catalunya, Arc de Triomf o Sant Andreu Arenal. Segons l’horari que RENFE publica, des de Pl. de Catalunya els trens cap a CDNY surten a: 8:44 (R4), 8:59 (R7) i 9:14 (R4) i arriben respectivament a: 9:05, 9:21 i 9:35. Des de la parada seguiu en línia recta per l’avinguda Primavera fins a la Plaça de la C, on creueu l’avinguda a la dreta, seguiu pel carrer Sant Iscle, passeu de l’Ajuntament i després pel carrer Sant Ramon (10 minuts a peu).

Desplaçament per l’AP-7.

Des de Girona: sortim a la sortida de la UAB que hi ha al lateral de la B-30. Arribem a una rotonda i girem a la dreta. Una nova rotonda i a la dreta. Creuem sobre l’autopista. Arribem a una tercera rotonda.

Des de Tarragona: sortim a la sortida de Cerdanyola, just on estan l’Hotel i l’estació de serveis Bellaterra. Ens situem al carril dret. Arribem a la mateixa rotonda que deixem per als que vénen de Girona.

Seguim recte, som al carrer Serragalliners. Uns 500 metres més endavant, fins que el carrer es bifurca i la via passa a anomenar-se Sebastià Garriga. A partir d’allà ja podem buscar aparcament. Al semàfor següent ens creuem amb el carrer Sant Ramon.

Desplaçament des de Manresa en tren.- Línia R4 (direcció l’Hospitalet, Martorell, Vilafranca del Penedès, Sant Vicenç de Calders). Segons l’horari que RENFE publica, des de Manresa els trens cap a CDNY surten a: 8:04 i 9:04 i arriben respectivament a: 8:58 i 9:58.

Anuncis

Written by cscdv

25 febrer 2011 a 20:41

Una resposta

Subscribe to comments with RSS.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s