Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès

Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès

Trajectes

with one comment

Com arribar-hi des de l’aeroport.

En taxi Tarifa normal + 2 maletes, uns 40 euros, durada del trajecte 30′.

En tren Tarifa: bitllet integrat per a dues zones, sortida Terminal 2 (antiga – vols de baix cost) amb transbord a Sants (R2 fins Sants – hi ha trens només cada 30′), R4 des de Sants a CDNY), durada del trajecte 1h. Horaris aquí.

En aerobús i tren Tarifa: 5.30 euros (aerobús: A1 des de la Terminal T1 – nova, A2 des de la Terminal T2 – antiga) + bitllet integrat per a dues zones (RENFE), transbord a Pl. de Catalunya (R4 des de Pl. de Catalunya a CDNY), durada del trajecte 1h.

Com arribar a CDNY.

Desplaçament des de BCN en cotxe.- Autopista C-58, primera sortida. Passem damunt de l’autopista i ens ubiquem al carril dret, que no abandonarem, on la via ens obliga a girar a la dreta. Arribem a la Ronda Cerdanyola. Seguim endavant fins la primera rotonda, en què girem a la primera per la dreta, el carrer Pineda. Hi seguim fins al final, on girem a la dreta a l’stop, i arribem a l’Avinguda Primavera. Seguim uns 100 metres, fins poder incorporar-nos a un desviament a l’esquerra, on cal girar (Avinguda Catalunya). A uns 400 metres, l’avinguda es bifurca i hem de seguir el vial dret, fins desembocar al Carrer de Santa Anna. Des d’allà, avancem uns 100 metres fins el tercer carrer per la dreta, el carrer de Sant Lluís, que cal seguir fins al final. Allà ens obliguen a girar a l’esquerra, al carrer d’Adam i Eva. Agafem la primera a l’esquerra i arribem a l’Escola Municipal la Sínia. A partir d’allà, als carrers adjacents cerquem un lloc per a aparcar…

Desplaçament des de BCN en bus.- Autobús A3 o A4 (companyia SARBUS), amb la sortida a l’estació d’autobusos de Fabra i Puig. Consultar horaris per a A3 i A4. El trajecte dura uns 15-20 minuts, depenent del trànsit. Cal baixar a la parada Carretera de Barcelona-Avinguda Catalunya. A uns 50 metres a la dreta agafeu l’Avinguda Catalunya. Seguiu-hi fins que es bifurca. Aneu a la dreta fins arribar al carrer de Sant Francesc, on avanceu fins el primer carrer a l’esquerra, el carrer de la Sínia. A uns 100 metres a l’esquerra trobareu l’escola.

Desplaçament des de BCN en tren.- Línies R4 (direcció Terrassa, Manresa) que podeu agafar a Sants, Pl. Catalunya, Arc de Triomf o Sant Andreu Arenal (també R7 – direcció Cerdanyola UAB). Des de Pl. Catalunya el trajecte dura uns 23 minuts. Consultar horaris RENFE per a R4 i R7. Un cop a l’estació de Cerdanyola, a uns 50 metres a la dreta, agafeu l’Avinguda Catalunya. Seguiu-hi fins que es bifurca. Aneu a la dreta fins arribar al carrer de Sant Francesc, on avanceu fins el primer carrer a l’esquerra, el carrer de la Sínia. A uns 100 metres a l’esquerra trobareu l’escola.

Desplaçament per l’AP-7.

Des de Girona: sortim a la sortida de la UAB que està al lateral de la B-30. Arribem a una rotonda i girem a la dreta. Una nova rotonda i a la dreta. Creuem damunt l’autopista. Arribem a una tercera rotonda.

Des de Tarragona: sortim a la sortida de Cerdanyola, just on és l’hotel i l’estació de serveis Bellaterra. Ens situem al carril dret. Arribem a la mateixa rotonda que deixem per als que vénen de Girona.

Seguim recte, som al carrer Serragalliners. A uns 100 metres virem a l’esquerra, i seguim per la ronda Serraparera. Seguim aquesta via revirada durant uns 2 kilòmetres, on superem varis semàfors i una rotonda. La via passa a dir-se carrer la Clota i més endavant, carrer Santa Anna. Després de travessar un petit pont, girem pel primer carrer a l’esquerra, el carrer de Sant Lluís, que cal seguir fins al final. Allà ens obliguen a girar a l’esquerra, al carrer d’Adam i Eva. Agafem la primera a l’esquerra i arribem a l’Escola Municipal la Sínia. A partir d’allà, als carrers adjacents cerquem un lloc on aparcar…

Tornar

Advertisement

Written by cscdv

20 febrer 2012 a 9:50

Una resposta

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Trajectes Ubicació i allotjament Inscrits […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s