Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès

Club de Scrabble de Cerdanyola del Vallès

Resultats

with 2 comments

Un dia i mig d’efervescència escrablística, clàssica i duplicada, amb 33 hostes de 10 clubs d’arreu dels Països Catalans, un sol lluent però de parca radiació, una escola acollidora el menjador del qual es va transformar en el camp d’intercanvi voluntari de fitxes i mots, en definitiva, un altre cap de setmana intens de Scrabble en estat pur!

Amb gran alegria es va celebrar la reincorporació en plena forma d’Enric Borràs. El club amb el nombre més gran de participants (13) va ser el Queimada, seguit de Sabadell, Matadepera, Eivissa, CASC, el Prat, Manresa, Molins de Rei, Badalona i els amfitrions cerdanyolencs!

El mateix dissabte a ja altes hores vespertines (si és que el temps passa tan de pressa) es coneixien els guardonats amb samarretes, trofeus, petons, abraçades i la felicitat que van tastar de la copa d’una alegre germanor.

Puix que sense números no hi hauria matemàtiques, i per extensió tampoc estadístiques, donem als números el que és dels números, per a trobar-hi els prodigiosos que després de 3+3 rondes, van gaudir de premis i aplaudiments:

Els tres primers classificats:

1. Octavian Mocanu (5p.)

2. Miquel Sesé (5p.)

3. Gabriel Bas (5p.)

Nombre més gran de scrabbles en tot el campionat:

Joan Capdevila (20 – empatat amb Nemesio Moreno, però millor classificat)

Jugada de més puntuació amb la NY:

Eulàlia Abelló (108p. – senyalar)

Jugada de més puntuació:

Anna Perales (148p. – bel·licós, inferior als 167p. d’ensopirà d’Octavian Mocanu, però responent al criteri d’un premi per participant)

Millor progressió donada pel Swiss Perfect:

Marga Colillas (+18, inferior als +23 de Gabriel Bas, però responent al criteri d’un premi per participant)

Diumenge l’aventura va continuar, ara amb la primera duplicada oficial de la temporada. Vuit aguerrits competidors van sobreviure a un exercici de voluntat d’acer de dues hores i mitja, i 23 jugades, el guanyador del qual va ésser, sense dret d’apel·lació, Nemesio Moreno (902p./947p. i 16 jugades màster encertades).

Més avall podeu trobar les classificacions completes:

Campionat Clàssic

Campionat Duplicat

Advertisement

Written by cscdv

14 Març 2012 a 15:08

2 Respostes

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] insòlites i mai vistes de la duplicada disputada l’11 de març al 2n Torneig Primavera de Cerdanyola del Vallès. Premeu el […]

  2. […] insòlites i mai vistes de la duplicada disputada l’11 de març al 2n Torneig Primavera de Cerdanyola del Vallès. Premeu el […]


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s